Képzelt város – Mit nekem (2009) Szerzői

“A Képzelt város 2004. decemberében alakult, és azóta számos tagcserén esett át, mely jelentősen befolyásolta a stílust és a hangzásvilágot.

A ma hattagú, túlnyomórészt építészekből álló formáció számos koncertet, négy demo-felvételt, és egy EP-t (Csend utca) tudhat maga mögött. Ennyi a történet, röviden. Az utóbbi egy-két évben kezdtünk olyan zenei irányba haladni, amely nagyon sok lehetőséget foglal magába. Fontosnak tartjuk, hogy ha valami újat hozunk létre, az ne egymással kötött kompromisszum legyen, hanem közös álláspont. A próbákon a gyakorlás mellett sokszor improvizáció és kísérletezés folyik; a progresszivitás az idő haladtával rányomja bélyegét a zenénkre, erre az alternatív, kicsit indie, kicsit post-rock egyvelegre. Törekszünk arra, hogy a koncertjeinken egyre színvonalasabbak legyünk, és minél többet tudjunk átadni abból, amit zenélés közben érzünk.” (Képzelt város)

Megdöbbentően jó zenét játszanak, csak javasolni tudom, mindenképpen hallgassátok meg.
Nekem külön kedvencem a Herkules, mely a Latinovits Zoltán által elmondott Ady vers, a Muszáj Herkules köré épül.

A számok:
01. Sol
02. D2
03. Papírhajó
04. Zuhanó
05. Sergei6
06. White noise
07. Hercules
08. Futok

A zenészek: Barta Gyöngyi » cselló; Galbicsek Dávid » dob; Győrffy Máté » gitár; Kóródi Szabolcs » basszusgitár; Miskolczi Márton Mihály » gitár; Oláh Gergely » ének, billentyű .

https://tinyurl.com/y999ntvd

0

Visits: 9

Publication author

offline 1 hét

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Képzelt város – Mit nekem (2009) Szerzői” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenhét + 12 =

Password generation