Fenyves Trio – Don’t Miss the Band (2019) Szerzői kiadás

A Fenyves Trio új lemeze a Don’t Miss the Band címet kapta. A zenekarvezető mindenképpen betartotta az elnevezésben foglaltakat, hiszen ismét Miskolczi Márk bőgőssel és Mihalik Ábel dobossal készítette el a korongot. Az albumon kilenc dal hallható, ezek mindegyike Fenyves Márk kompozíciója.

Úgy tűnik, Márk nagyon erős abban (is), hogy ízlésesen fuzionáljon stílusokat, irányzatokat. A jazz fősodrását és a klasszikus bluest rendkívül hatásosan, élvezhetően elegyítette, és az alapanyagokból megalkotott egy finom „jazz-salátát”. A Don’t Miss the Band kapcsán a hangulat és a „sound” fogott meg leginkább, mert ha valaki azt mondaná, hogy ez egy ’50-’60-as években készült, „hangzásilag” digitálisan feljavított lemez, bizony elhinném! A két Márk és Ábel (micsoda bibliai csapat ez!) vissza tudott repíteni az aranykorba, amikor még füsttel telítődött klubokban, kalappal a fejükön játszottak, és alkották meg szeretett műfajunk alfáját-omegáját a jazz hősei.

Fenyves Márk ismét bizonyította, hogy érdemes Rá és triójára figyelni; úgyhogy, szóljon a blues baby, a blues… ~ Gáspár Károly (jazzma.hu)

Fenyves Márk – gitár
Miskolczi Márk – bőgő
Mihalik Ábel – dob

Tracklist:

01 – Almost Forgotten
02 – Easy Blues
03 – Kids Tropical
04 – Detective Suite
05 – For My Love
06 – If It Were the Blues
07 – Happy Hours
08 – Blues After Dusk
09 – Under the Mississippi

http://tiny.cc/f2vehz

Ha kicsomagoláskor jelszót kér, írd be a Zenekucko szót a megfelelő helyre.

0

Visits: 3

Publication author

offline 2 hét

larryz

Avatar 56
Comments: 487Publics: 1858Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

öt × 4 =

Password generation